Hela Dig Frekvensbalanseringar

Misstänker du att du är i någon form av relation till en narcissist?
Eller har du redan insett att så är fallet? Vill du ta dig ur relationen? Har du redan lämnat eller blivit lämnad?
Oavsett finns jag här för dig och kan erbjuda stöd och terapi för att hela dig och hitta tillbaka till din kraft, dina gränser och din självkänsla.

Får du ofta kommentarer som följer nedan  av någon i din närhet?

– Du är så känslig!
– Du är dum i huvudet/tokig/psyksjuk!
– Jag kan inte minnas att jag gjort så mot dig!
– Så ont gjorde det inte!
– Varför får du mig att göra dig illa?
– Du är galen!
– Ingen kommer tro dig!
– Du förtjänar det!
– Påstår att du minns fel, när du påpekar vad narcissisten sagt eller gjort.

Då är det troligt att du har någon med en narcissistisk personlighetsstörning i din närmiljö.

Att leva kring en narcissist sätter spår hos dig. Oavsett om det gäller en partner, förälder, väninna eller chef. Faktum är att det i slutändan kan ge upphov till PTSD (Post-traumatiskt stress-syndrom) och kronisk PTSD. Tecken på PTSD är t ex att du ältar, att du undviker personer eller situationer, nedstämdhet, överspändhet, har mardrömmar eller flash-backs, minnesförlust och/eller koncentrationssvårigheter.

Vill du veta mer om narcissistisk personlighetsstörning gå in och prenumera på min YouTube-kanal KLICKA HÄR

Vare sig du lever eller har levt kring en person med narcissistisk beteendestörning -behöver du stöd och hjälp att läka sår och komma vidare i livet. Hoppar du över bearbetningen kommer liknande personer och situationer att fortsätta dyka upp i ditt liv på ett eller annat sätt tills du läkt dina inre sår.

Förutom enskilda stödsamtal kan jag också erbjuda dig frekvensbalansering. En scanning med L.I.F.E-innebär att förutom att du får en status på dina fysiska organ, så kan vi också hjälpa kroppen att läka emotioner och trauma-och genom en djupdykning i ditt undermedvetna kan du också förstå dig själv bättre. Se mer om L.I.F.E under fliken Tjänster.

Vidare erbjuds du också att få plats i en gruppterapi, där du förutom undervisning får verktyg och hemuppgifter, traumabearbetning utifrån gestaltterapeutiska tekniker. Sist men inte minst får du träffa andra som varit i liknande situationer som du.

Målet är att du skall bli fri, frisk och stark!

Boka ett första möte så går vi igenom just din status-och gör tillsammans upp en plan för dig.

Prenumerera på vår YouTube kanal

Om mig

Jag heter Christina Papadopoulos

Efter många års arbete i bank och därefter som butiksinnehavare har jag nu funnit min rätta livsuppgift sedan 2012.

När jag första gången fick frekvenssystemet L.I.F.E presenterat år 2007 sa min magkänsla mig att det här var något alldeles speciellt! Och jag bara visste direkt att det skulle jag ha.

Det var en märklig känsla att inse att det här systemet kunde ge mig mer information om mig själv – även om jag tyckte att jag hade koll och redan varit villig att bearbeta mig själv och min historia.

Detta ledde vidare till att jag läste in 2-årig bas/skolmedicin på Skandinaviska Osteopathögskolan, eftersom jag insåg vikten av att ha kunskaper om kroppen och dess funktioner ända ner på cellnivå. Jag ville också se hur den klassiska skolan såg på uppkomst, behandling och eventuell läkning av symptom och sjukdomar.

Samtidigt fick jag en alldeles underbar lärare och mentor i frekvenssystemet i Patrick Percebois. Patrick är verksam som biofeedback-behandlare i Schweiz. Han är en otroligt kunnig och mångsidig person och ett välkänt namn inom frekvensbalansering/energimedicin och utbildar i flera länder. Han var också den som verkligen öppnade ögonen för mig om det holistiska tänket som innefattar Mind/Body/Soul och hur det hänger ihop.

Nästa mentor och lärare blev Torbjörn Fjellström, FUN, där jag gick min gestaltterapiutbildnin. Vad gestaltarbete kan göra för oss är nästan magiskt och jag känner stor tacksamhet att ha även detta instrument.

Sedan har det löpt på med utbildningar i Instant Transformation, EFT och Recovery Coach.

Så jag har haft möjligheten att “plocka russin ur kakan” och hitta min väg i detta-för att jag på bästa sätt kunna förmå hjälpa andra.

På det personliga planet kan jag idag se att i och med att L.I.F.E kom i min väg-så började min personliga utveckling på ett mycket djupare plan och med mer djupare insikter än tidigare i livet. Detta var till mycket stor hjälp när mitt liv kraschade år 2011 som ledde till ett uppbrott i min tidigare livsstil. Den kraschen förde bl a det goda med sig att jag strax därefter bl a tog beslutet att jobba med L.I.F.E på heltid.

Och utbildningar i all ära-men egna erfarenheter är de allra bästa instrumenten. Därför har jag idag specialiserat mig på att hjälpa dig som är eller har varit utsatt för patologisk narcissism som jag har egna erfarenheter av. Effekterna på närstående kan vara djupa och kräver ett eget arbete att läka. Även här har jag stor hjälp av att använda mig av L.I.F.E.

Christina Papadopoulos

Följ oss på Facebook

facebook (kopia)